PIZZA DEL MOZZO

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 1426 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Pizza Del Mozzo. Meer weten? Ontdek meer

27 mei 2024 om 10:54 Ik heb een heel andere pizza gekregen dan ik had besteld helaas, verder waren de pizza's oké.
26 mei 2024 om 10:24 De pizza's waren oké, maar ze sjoemelen met de bezorgtijd. Na 20 minuten geven ze aan dat 'de bezorger onderweg is', maar vervolgens heb ik nog 40 minuten zitten wachten. Vertrouw de voorspelde bezorgtijd dus niet.
24 mei 2024 om 23:49 Gehakt te sterk met zout aangezet. Zout overheerst !
21 mei 2024 om 21:05 Top eten en vriendelijke bezorger
16 mei 2024 om 18:39 Eerste keer besteld, eindelijk een pizza salami met de juiste salami, echt lekker. Snel bezorgd (16.15 besteld) 20 min. later in huis.
15 mei 2024 om 23:50 Pizza was verbrand tot zwarte bodem eraan toe en super droog ik begrijp ook echt niet hoe ze dan die pizza mee geven want zelfs mijn kind van 7 zei meteen de pizza is verbrand! Hier ga ik dus echt geen pizza meer bestellen.
15 mei 2024 om 20:29 In geen tijden zo lekker gegeten, prima hoor
15 mei 2024 om 14:00 Goede bak pasta, flinke portie, extra gevraagde groente zat erbij, bezorging altijd snel
13 mei 2024 om 6:00 De pizza bbq chicken en de pizza salami waren heerlijk! Goede onderlaag en rijk gevuld. De bezorger was vriendelijk en keurig op tijd.
11 mei 2024 om 15:19 Pizza Roza, the best!
11 mei 2024 om 14:26 Recieved a burnt pizza
9 mei 2024 om 22:11 Lekkere pizza’s.Netjes binnen de tijd bezorgd.